top of page

Afdekzeilen


Kijkt u eens op onze website pvc-tarp.com als u op zoek bent naar afdekzeilen. Wij verkopen afdekzeilen per afmeting. Uiteraard hebben we dan ook afdekzeilen in alle soorten en maten in huis. Standaard op voorraad mogen we stellen. Dat komt omdat we slim inkopen zodat we ons magazijn volhouden. Doordat we in bulk inkopen krijgen we korting op de inkoopsprijzen. Die hebben we dan ook zeker doorberekend in de verkoopsprijzen zodat u hier ook de vruchten van kunt plukken en op die manier voor weinig geld aan afdekzeilen kunt komen. Afdekzeilen kunnen voor diverse gelegenheden zeer van pas komen. Denk alleen al aan een handig zeil dat u op uw autoramen kunt leggen als het ’s nachts vriest. Dan hoeft u de dag erna niet te krabben als u vroeg in de ochtend naar uw werk moet. Ook hebben we afdekzeilen voor bouwhekken. Wilt u bijvoorbeeld geen pottenkijkers en wilt u niet gestoord worden tijdens het bouwen? Of wordt het ter beschutting juist geplaatst? Ons maakt het natuurlijk niet zo veel uit. Zo lang u maar onthoudt dat we regen werende en zelfs storm werende afdekzeilen in huis hebben. Wilt u graag brandwerende afdekzeilen? Ook dan bent u bij ons aan het juiste adres. In welk formaat u het dan ook wenst, wij snijden en knippen het voor u in pasvorm zodat u er na ontvangst geen werk meer aan hebt en de afdekzeilen meteen in gebruik kunt gaan nemen. We kunnen deze zeilen van diverse materialen maken. Diverse plastics zoals PE en PVC. PVC wordt toch wel het meeste gebruikt maar u begrijpt dat we voor brandwerende producten zeer bijzondere combinaties van grondstoffen gebruiken voor een optimaal resultaat. En dit is nog maar een kleine greep uit ons totale assortiment. Leest u dan ook gauw verder als u meer wilt weten over afdekzeilen en hoe u hier het snelste en goedkoopste aan kunt komen.

Afdekzeilen van diverse materialen en afmetingen

Hoe gaat het afdekzeilen bestellen nu eigenlijk precies in zijn werk? Erg eenvoudig is dit, zeker als u de volgende stappen volgt:

  • Zoekt u eerst de type zeilen die u hebben wilt

  • Vervolgens zoekt u de afmeting dat u nodig hebt. U zult zien dat de keuze enorm is. wij weten dan ook wel goed wat u nodig zult hebben en daarom hebben we met zorg deze specifieke afmetingen aan afdekzeilen opgenomen.

  • Dan kiest u het type kleur

  • En ten slotte kunt u dan echt gaan bestellen. nadat u alle gegevens hebt aangegeven door er simpelweg op te klikken krijgt u een nieuw scherm te zijn. daar kunt u uw contactgegevens en uiteraard uw adresgegevens invullen. Vervolgens makt u het compleet door te betalen.

Ook betalen van afdekzeilen gaat geheel digitaal en online en wel door gebruik te maken van uw internetbankieren account. Hebt u dat nog niet? Maak het dan snel aan, u kunt er wel vanuit gaan dat deze manier van betalen de toekomst heeft. Als u dit al hebt, dan hoeven we u vast niet zo veel meer uit te leggen. Kies de betaalservice van uw voorkeur, PayPal of iDEAL en schrijf het bedrag over. Als u trouwens liever met uw credit card of de credit card van het bedrijf de afdekzeilen wilt betalen dan is dat ook geen enkel probleem. Dan ontvangt u hierna de pakbon en dus ook de bevestiging in uw mailbox en gaan wij direct aan de slag met het order pikken. Daardoor kunnen we heel erg snel leveren, soms komen we de afdekzeilen de dag erna al bij u thuis of bij u op werk bezorgen. Wat wil een mens nog meer? U hoeft er niet eens uw huis meer voor uit maar kunt dit op een geschikt moment rustig allemaal komen uitzoeken vanachter uw bureau. Sterker nog, als u een tablet of laptop hebt, dan kunt u deze afdekzeilen zelfs nog vanuit uw bed komen bestellen.

Hebt u hier belang bij? Bestel dan vandaag nog!​

Met een gemiddelde klantenbeoordeling van maar liefst een 8.4 mogen we wel stellen dat we een betrouwbaar en gerenommeerd bedrijf zijn. We leveren dan ook zo spoedig mogelijk en doen er altijd alles aan om de kwaliteit van onze afdekzeilen en onze andere producten zo hoog mogelijk te houden. Daarom zijn alle tips en opbouwende kritiek ook van harte welkom. Hebt u verder hulp nodig bij het bestellen van afdekzeilen? Dan kunt u altijd even een e-mail sturen of ons opbellen. Wij leveren enkel professionele kwaliteit aan afdekzeilen. Wist u trouwens dat we binnen Nederland en België alle producten gratis verzenden? Hoe groot of klein uw bestelling dan ook moge zijn. Buiten deze landen worden er wel verzendkosten in rekening gebracht maar die zeker niet hoog. Vergeet u trouwens niet om ook even naar onze andere producten te kijken zo hebben we ook zeildoeken op rol, diverse netten, opslagtenten en ga zo maar door. De zeilen kunnen eventueel ter plekke worden aangepast als u toch niet de juiste afmeting kunt vinden. Neemt u dan vooral contact met ons op om uw gewenste afmetingen door te geven. Dan snijden we het meteen voor u op maat, daar doen we gerust niet moeilijk over en dat scheelt u nadien aanzienlijk veel werk. Wilt u graag op de hoogte blijven van acties en nieuwe producten? Maak uzelf dan vandaag nog lid van de gratis nieuwsbrief. Ten slotte nog en gouden tip: maak een account aan bij ons.


bottom of page